Synergy Business Lawyers

 

Synergy Business Lawyers is een boutique advocatenkantoor in Amsterdam, gericht op ondernemingsrecht en vastgoed. Wij leveren juridische diensten voor nationaal en internationaal opererende ondernemingen, in de breedste zin van het woord. Van vastgoedtransacties en commerciële contracten tot fusies en overnames, van arbeidsrecht tot civiele procedures en arbitrage. Met een lange staat van dienst op het gebied van nationaal en internationaal handelsrecht, met name in Nederland, de EU, de Verenigde Staten en Israël kunnen de advocaten van Synergy Business Lawyers jou bijstaan in alle juridische facetten van het ondernemen, van hi-tech en groene energie tot vastgoed en productie-industrieën. 

Bij Synergy Business Lawyers is ons doel het oplossen van problemen en het denken binnen en buiten de gebruikelijke juridische kaders. Met de synergie tussen onze juridische kennis en begrip van jouw onderneming, op nationaal en internationaal niveau, creëren wij juridische diensten met toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

Wij nemen geen genoegen met het uitsluitend leveren van een juridisch product, wij zijn erop gericht om te begrijpen wat jij wil en nodig hebt, zodat wij praktische oplossingen en advies kunnen aandragen dat verder gaat dan de juridische formaliteiten. Wij zijn jouw partner, jouw valued advisor en creëren de synergie voor een langdurige samenwerking. 

We opereren met een snel en flexibel werkend kernteam van toegewijde professionals, met de nadruk op een no-nonsense aanpak met korte communicatielijnen en snelle reacties, waarbij transparante en concurrerende tarieven worden gehanteerd. 

Synergy Business Lawyers beschikt over een zorgvuldig samengestelde flexibele schil van specialisten, inclusief universitaire docenten en ervaren professionals, waarmee we ons team kunnen versterken indien nodig. 

Wij zijn tevens onderdeel van een internationaal samenwerkingsverband, IR Global, wat ons in staat stelt om wereldwijd diensten te leveren en als een one-stop-shop te fungeren. 

TEAM

SBL_Uri_circle.png

URI ALONI
Advocaat

SBL_Shay_circle.png

SHAI KUTTNER
Attorney at law (NY and Israel Bars)

 

JOOST LE CLERCQ
Advocaat

SBL_Danny_circle.png

DANNY BARENHOLZ
Attorney at law (Israel Bar)

 
SBL_Jaap_circle.png

JAAP VREUGDENHIL
Advocaat

SBL_Sophie_circle.png

SOPHIE DOETS
Office Manager

Screenshot 2018-12-14 at 12.32.49.png

VACATURES


Het is tijd voor Synergy Business Lawyers om verder te groeien! Daarom zijn we op zoek naar twee nieuwe teamleden die samen met ons de toekomst van het bedrijf willen vormgeven.

• Advocaat-medewerker corporate & real estate
• Advocaat stagiaire civiele praktijk
• Juridisch medewerker

Meer lezen →

CONTACT

 • TELEFOON
  T : +31 (0)20 24 03 500
  F : +31 (0)20 24 04 610

 • BEZOEKADRES
  Oosteinde 27
  1017 WT Amsterdam
  The Netherlands

 
 
EN
NL